Süni csoport

Erdeiné Farkas Nóra vagyok. 1988. szeptember óta vagyok óvónéni és 1989. augusztustól itt az Árpád Úti Óvodában. Középiskolába a Vasvári Pál Gimnázium óvónői szakára jártam és már akkor az volt a vágyam, hogy egyszer majd ebben az óvodában dolgozhassak. Barátnőm édesanyja és édesanyám révén ismertem az intézményt, nagyon megfogott az a hangulat, ami az óvodát jellemezte.

A mai napig is a gyerekek szeretetét, elfogadását, megértését tartjuk elsődlegesnek kolléganőimmel együtt. A középiskola után a főiskolai tanulmányaim megerősítették szakmai felkészültségemet, melyet azóta is továbbképzésekkel frissítek. Édesanyaként tudom, hogy milyen fontos egy édesanyának, hogy gyermekét szeretetteljes környezetben hagyhassa arra az időre amíg dolgozik. A hosszú évek során mindig arra törekedtem és a mai napig törekszem, hogy a Süni csoportos gyerekek szeressenek óvodába járni, iskolába kerülve pedig megállják helyüket!

Galambos Renáta vagyok, 2009-ben végeztem óvodapedagógusként Szarvason. Később a versenyszférában dolgoztam, de ráébredtem, hogy szeretnék visszatérni a pedagógiai pályára. Az Árpád Úti Óvodában, 2021 októberétől vagyok a Süni csoport óvó nénije. Szeretek itt dolgozni, ösztönző és támogató a légkör. Úgy érzem a gyermekek nevelésében megtaláltam a helyem. Fontos számomra, hogy fejlődjenek és a célom, hogy a rám bízott gyermekek kiegyensúlyozott környezetbe tudjanak fejlődni és a saját képességeik határát feszegetve bővítsük ismereteiket és a későbbiek során sokoldalú, érdeklődő, vidám és kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak.

 

 

 

 

 

Grimm Lászlóné, Jutka néni vagyok. Két felnőtt gyermek édesanyja. 14 éve dolgozom dajkaként a Süni csoportban. Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni. Fontosnak tartom, hogy szeressenek óvodába járni, jól érezzék magukat a közösségben, illetve, hogy biztonságos légkört teremtsünk számukra. Örömmel tölt el, hogy az óvónők munkáját segíthetem, részt vehetek a gyerekek nevelésében, gondozásában.

 

 

 

 

 

 

 

 

Süni csoport
Süni csoport
Süni csoport
Süni csoport
Süni csoport